13.9.24

Η Γεωργία σας προτείνει... ΑΡΘΡΑ: 3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


 

Dionne Warwick στο Ηρώδειο 

Περιγραφή

Η Dionne Warwick – η γυναίκα που χαρακτηρίζεται ως μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες στην παγκόσμια ιστορία – συναντά το ελληνικό κοινό σε μια εμβληματική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου!               

Με 5 GRAMMYs στο ενεργητικό της, 45 άλμπουμ στα top charts, και πάνω από 60 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων, η Dionne Warwick θεωρείται πλέον η "χρυσή κυρία" της αμερικανικής pop, soul, jazz και R&B μουσικής κουλτούρας. Η Warwick κατατάσσεται μεταξύ των 40 μεγαλύτερων δημιουργών επιτυχιών των ΗΠΑ και στην 74η θέση στο Billboard Hot 100 "Greatest Artists of All Time". Είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη γυναικεία τραγουδίστρια μεταξύ 1955–1999.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Warwick έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων πέντε βραβείων Grammy. Η Warwick έχει εισαχθεί στο Hollywood Walk of Fame, στο Grammy Hall of Fame, στο National Rhythm & Blues Hall of Fame και στο Apollo Theatre Walk of Fame. Το 2019 κέρδισε το βραβείο Grammy Lifetime Achievement και τρία από τα τραγούδια της ("Walk On By", "Alfie" και "Don’t Make Me Over") έχουν ενταχθεί στο Hall of Fame των Grammy. Σε όλα τα χρόνια της καριέρας της έχει εμπνεύσει με την μουσική της και τις συναυλίες τις, ενώ ως φιλάνθρωπος και κοινωνική ακτιβίστρια έχει συνδράμει σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα κατά του AIDS, ενισχύοντας τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ. Σε αναγνώριση της προσφοράς της, το 2002 ονομάσθηκε από τον FAO πρέσβειρα καλής θέλησης.             

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα όπως η Gladys Knight, ο Elton John, ο Smokey Robinson και ο Stevie Wonder, ενώ σημαντικός σταθμός στην πορεία της ήταν η συνεργασία της με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη, Burt Bacharach και τον στιχουργό Hal David που ξεκίνησε το 1962 κι έμεινε στην ιστορία της μουσικής. Οι τρεις τους κατάφεραν να εκτοξεύσουν στην κορυφή 30 hit singles.

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 60 χρόνια, η Dionne επιστρέφει στην Ευρώπη με το ολοκαίνουργιο της σόου "Don’t Make Me Over". Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, η μυθική Dionne Warwick έρχεται για να καθηλώσει το κοινό, υποσχόμενη μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία στους θεατές, σε ένα ιστορικό σκηνικό που θα συνδυάζει την ιστορία και την τέχνη με την σύγχρονη μουσική!             

Ώρα προσέλευσης: 20.15  

Ωδείο Ηρώδου Αττικού (Ηρώδειο)

Διονυσίου Αρεοπαγίτου

 Εισιτήρια

Α’ Ζώνη: 65€
B’ Ζώνη: 55€
Άνω Διάζωμα (Γ' Ζώνη): 60€
Άνω Διάζωμα (Δ' Ζώνη): 50€
Άνω Διάζωμα (Ε' Ζώνη): 40€
Άνω Διάζωμα (ΣΤ' Ζώνη): 30€
Περιορισμένης Ορατότητας: 20€
Διακεκριμένη Ζώνη Α: 110€
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 85€ 

 

''Όταν Ξανά Πέθανα'' του Λάκη Λαζόπουλου στο Βεάκειο Θέατρο

Περιγραφή

Ένας άνθρωπος πεθαίνει και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερα του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι.

Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα;        
Τι έχει να του πει ο κολλητός του; Η μάνα του; Η δεύτερη γυναίκα του; Η γκόμενα του; Η καθαρίστρια; Ο αδερφός του; Ο πεθαμένος ψυχίατρος και κυρίως, τι έχει να του αποκαλύψει η πρώτη του γυναίκα, η Παρθένα Χοροζίδου, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει σε ένα μοναστήρι.   
Γέλιο, με ένα σκοτάδι που έγινε φως, ίντριγκες, πάθη και δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή.

Μπορούν να υπάρξουν δύο χαρακτήρες σε έναν άνθρωπο;      

Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος         
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη        
Κοστούμια: Ιωάννα Τσάμη - Ιφιγένεια Νταουντάκη      
Μουσική: Βάιος Πράπας             
Σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης       
Χορογραφίες - Κίνηση: Κατερίνα Φώτη               
Βοηθός σκηνοθέτη: Σίλια Κόη   
Βοηθός σκηνογράφου: Ερμιόνη Σταράκα           
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος
Trailer: Μιχαήλ Μαυρομούστακος         
Teaser προβών: Κωνσταντουδάκης Αντώνης     
Graphic Design: Στεφανία Αϊβαλάκη     

Πρωταγωνιστούν:
Λάκης Λαζόπουλος - Παρθένα Χοροζίδου          

Μαζί τους:         
Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνος Γιάννης, Λαζάρια Σαζεΐδου, Χρήστος Ντούλας

Πιάνο επί σκηνής παίζει ο Θανάσης Μάντζαρης.

Στο πλαίσιο του Βεάκειου Φεστιβάλ

Εισιτήρια

20€ - 25€ 

 

Νίκος Οικονομόπουλος - Έκπτωτος Άγγελος "Summer Tour" στο Κατράκειο Θέατρο

Περιγραφή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος περιοδεύει ανά την Ελλάδα και αυτό το καλοκαίρι μαζί με τη μουσική του ομάδα.

Εισιτήρια

20€ Γενική είσοδος
30€ Golden standing arena

Τα εισιτήρια γενικής εισόδου αφορούν θέσεις στις κερκίδες του θεάτρου και ορθίων. Δεν εξασφαλίζεται θέση καθημένου και συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Τα εισιτήρια στην περιοχή Golden Standing Arena αφορούν ορθίους θεατές σε χώρο μπροστά στη σκηνή.

Προπώληση:
Ticket Services
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567

εκδοτήριο Ticket Services
Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

 

Δήμητρα Γαλάνη - Παυλίνα Βουλγαράκη στο Βεάκειο Θέατρο

Περιγραφή

Το MDA Ελλάς, Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις υποδέχεται την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δήμητρα Γαλάνη σε μία φιλανθρωπική συναυλία για την ενίσχυση του έργου του. Μαζί της η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Αυτό το καλοκαίρι, η Δήμητρα Γαλάνη με αφορμή το νέο της άλμπουμ "Είσοδος Κινδύνου", παρουσιάζει τα best of μιας 55χρονης διαδρομής. Ένα ταξίδι σε πολύ αγαπημένα τραγούδια και γνώριμες μελωδίες, πλαισιωμένα από μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της. Στο μουσικό αυτό πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και που συνοψίζει την διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής, η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες - δημιουργούς που ξεχωρίζει. Αυτή τη φορά επιλέγει από την σύγχρονη σκηνή την Παυλίνα Βουλγαράκη με την οποία ήδη έχει γράψει δύο τραγούδια (Χίλιες ζωές, Δεν είπες κάτι).     Σταθερά δίπλα της ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ο βασικός συντελεστής στην μπάντα με τον οποίο υπογράφουν και το τελευταίο τους άλμπουμ που γράφτηκε την περίοδο της πανδημίας σε ένα σπίτι, και κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2023. Από εκεί και το "Έλα Κοντά", το πρώτο τραγούδι που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα αλλά και το "Μόνο για μια στιγμή", που ακούμε συχνά τελευταία και θα ακούσουμε και στις καλοκαιρινές συναυλίες τους, μαζί και με άλλα τραγούδια του δίσκου τους.

Η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με την Παυλίνα Βουλγαράκη μας προσκαλούν στο Βεάκειο Θέατρο στις 18 Σεπτεμβρίου για να υποστηρίξουμε τους σκοπούς του MDA Ελλάς και μας υπόσχονται ένα πρόγραμμα με όλα τα τραγούδια που αγαπάμε, που θα τραγουδήσουμε ξανά και που θα μας κάνουν όλους και πάλι μια παρέα. Τραγούδια που κουβαλούν την αύρα της πόλης αλλά και των ταξιδιών μας.          

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην επέκταση του προγράμματος "Υποστήριξη Kατ’ Oίκον" των Mελών του MDA Ελλάς με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση, (ALS). Μέσω του προγράμματος αυτού, το Σωματείο θα συνεχίσει να διασφαλίζει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του.

Ραντεβού στις 18 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για να στηρίξουμε όλοι μαζί το MDA Ελλάς !

Παίζουν οι μουσικοί:
Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα
Στέλιος Προβής: μπάσο
Μηνάς Λιάκος: κιθάρα
Δημήτρης Αρώνης: κιθάρα
Νικόλας Γουάστωρ: πλήκτρα, synths

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 20€
ΑμεΑ: 15€

Προπώληση:
Ticket Services
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

 

Οι Tinariwen στην Αθήνα

 

Περιγραφή

Οι καταξιωμένοι εκπρόσωποι του desert rock Tinariwen, από τις κορυφαίες εν ενεργεία μπάντες του πλανήτη μας, έρχονται στην Αθήνα για να μας φέρουν λίγη από τη μαγική άμμο της Σαχάρας, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Από εξόριστοι αντάρτες σούπερ σταρ της παγκόσμιας μουσικής, τα μέλη της ροκ κολεκτίβας των Τουαρέγκ Tinariwen έχουν ζήσει μια άγρια ζωή από το 1979, που δημιουργήθηκε το συγκρότημα στα σύνορα του Μάλι και της Αλγερίας. Ιδρυτής τους υπήρξε ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Ibrahim Ag Alhabib, γιος ενός δολοφονημένου επαναστάτη Τουαρέγκ, ο οποίος κατασκεύασε ως γνωστόν την πρώτη του κιθάρα από ένα μπιτόνι πετρελαίου, ένα ραβδί και ένα καλώδιο φρένου ποδηλάτου. Οι Tinariwen πέρασαν μεγάλο μέρος της δεκαετίας του '80 στην εξορία, τελειοποιώντας τη μουσική τους, καθώς στην πατρίδα του ηγέτη τους, το Μάλι, επικρατούσε κλίμα εξέγερσης. Τα τραγούδια τους έχουν κεντρικό θέμα τους Τουαρέγκ και την πατρίδα τους. Η μπάντα άρχισε να προσελκύει την προσοχή τη δεκαετία του '90, και το διεθνές ενδιαφέρον κορυφώθηκε με την κυκλοφορία του πρώτου τους στούντιο άλμπουμ "The Radio Tisdas Sessions", το 2001. Ακολούθησαν με μεγάλη επιτυχία, τα "Amassakoul" (2004) και "Aman Iman" (2007), τα οποία κέρδισαν την αναγνώριση των Thom Yorke, Robert Plant, Brian Eno και Carlos Santana. Τα soulful grooves και η χαρακτηριστική κιθαριστική δουλειά τους έχουν προκαλέσει επίσης το θαυμασμό των Wilco, Cat Power, Bon Iver και Jack White.

Περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες μετά την ίδρυσή τους, οι περιπλανώμενοι μπλουζίστες της Σαχάρας, όπως τους αποκαλούν, παραμένουν στο προσκήνιο, δίνοντας φωνή στους Τουαρέγκ, εξακολουθώντας να κερδίζουν ολοένα και περισσότερους ακροατές με τον πρωτοποριακό ήχο τους assouf (νοσταλγία στα tamashek), ένα συνδυασμό παραδοσιακής δυτικο- αφρικανικής και αραβικής μουσικής με μπλουζ, φολκ και ροκ επιρροές από τον Jimi Hendrix, τον Bob Dylan, τον Bob Marley, τους Santana και την κάντρι.
Στο πλαίσιο του Plissken Festival 2024. 

Εισιτήρια

Zone A 30€
Zone B 25€
Zone C 21€
Zone D 17€

Σημεία προπώλησης:
Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis

 

 

Jack Savoretti στο Θέατρο Λυκαβηττού

Περιγραφή

Ο Jack Savoretti έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δυο μοναδικές συναυλίες τον Σεπτέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στα πλαίσια της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ "Miss Italia", ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.              Το 2019, ο Jack Savorreti κυκλοφόρησε το άλμπουμ του "Singing To Strangers" που έμελλε να γίνει η πρώτη τεράστια επιτυχία του σε πολλές χώρες αλλά και να ξεκινήσει η σχέση του με το ελληνικό κοινό. Έκτοτε, παραπάνω από 16 τραγούδια του παίζονται στο ραδιόφωνο ως και σήμερα ενώ μας έχει χαρίσει ξεχωριστές συναυλίες (Sani Festival, Γήπεδο Tae Kwon Do) με αποκορύφωμα την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ωδείο του Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο του 2021 όπου το κοινό δε σταμάτησε να τον χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του. Το Μάιο του 2024 θα κυκλοφορήσει τη νέα δισκογραφική δουλειά του "Miss Italia" που είναι το πρώτο ιταλόφωνο άλμπουμ του και αποτελεί μια επανασύνδεση του Jack με τις ρίζες του. Πιστός στις μουσικές του επιρροές, από τους ΄60s και ‘70s Καλιφορνέζους τραγουδοποιούς ως τους Ευρωπαίους ερμηνευτές, όπως ο Charles Azanvour και ο Lucio Battisti, ο Jack ξεκίνησε ένα ταξίδι που τον βοήθησε να εξελιχθεί ως δημιουργός και ερμηνευτής σε μία εντελώς διαφορετική γλώσσα. Αναζήτησε τους κορυφαίους δημιουργούς του σύγχρονου Ιταλικού τραγουδιού, μία δημιουργική ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί τους και κυρίως, να μάθει από αυτούς. Με αυτή τη λογική, δεν ηχογραφήθηκε απλά ένα άλμπουμ στα Ιταλικά, ηχογραφήθηκε ο νέος δίσκος του Jack Savoretti, που τυχαίνει να είναι στα Ιταλικά! Έτσι, λοιπόν, θα τον απολαύσουμε ξανά επί σκηνής να ερμηνεύει τα νέα του τραγούδια αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες του "What More Can I Do", "Greatest Mistake", "Love is On The Line", "Who’s Hurting Who", "Whiskey Tango", "Too Much history" αλλά και το διαχρονικό "Senza Una Donna" από την πρόσφατη συνεργασία με τον Zucchero.

Εισιτήρια

VIP 45€
A 40€
B 35€
C 30€
Standing 35€

Η προπώληση για τους fans θα ξεκινήσει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 12.00. Κάντε την εγγραφή σας εδώ.

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Απριλίου μέσα από το δίκτυο της more.com στις 12.00.

 

''Ιωνία - Πύλη στον Χρόνο'' στο Βεάκειο Θέατρο

Περιγραφή

Διάρκεια: 90'

Tο βραβευμένο μουσικό έργο ''Ιωνία - Πύλη στον Χρόνο 1922 - 2024'' θα παρουσιαστεί στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά στις 21 Σεπτεμβρίου.

Συντελεστές:
Σύνθεση, Ενορχήστρωση, Διεύθυνση ορχήστρας: Θάνος Γεωργούλας
Στίχοι, Κείμενα, Αφήγηση: Κώστας Τερζάκης

Ερμηνεύουν
Λένα ΑλκαίουΠέτρος ΓαϊτάνοςΓιάννης ΚούτραςΔήμητρα Σταθοπούλου, Ανδρέας Λάφης.

Μαζί τους, επταμελής ορχήστρα, η Δημοτική Χορωδία Νέας Σμύρνης και η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 15€

Προπώληση:
Ticket Services
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας

Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας
Η ήρεµη ζωή του Βύρωνα και της Ευγενίας θα διαταραχτεί από την αιφνίδια απόφασή της να εξαφανιστεί µέσα σε µια νύχτα, εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και το έξι µηνών βρέφος τους, αφήνοντας πίσω µόνο ένα σηµείωµα. Ένα φαινοµενικά αγαπηµένο ζευγάρι διαλύεται µέσα σε ένα βράδυ. Εκείνος, συντετριµµένος, θα µαζέψει τα κοµµάτια του, προσπαθώντας να µεγαλώσει σωστά την κόρη του και να γίνει για εκείνη πατέρας και µητέρα. Πάντα όµως θα τον πονάει η ανεξήγητη εγκατάλειψη της γυναίκας του. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στη συνέχεια θα τον κάνουν να πειστεί ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά µαζί της και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή της κόρης του. Στο µεταξύ, η Ευγενία ταξιδεύει στο εξωτερικό και επιλέγει να στήσει µια καινούργια ζωή από το µηδέν, σε µια νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον, παρόλο που ένα κοµµάτι της θα µείνει πίσω στην Ελλάδα, µαζί µε το παιδί της. Κάθε µέρα που βρισκόταν σ’ αυτόν τον γάµο ένιωθε όλο και πιο εγκλωβισµένη, όµως τώρα είναι αποφασισµένη να κυνηγήσει την προσωπική της ευτυχία και να βρει τον πραγµατικό εαυτό της, χωρίς να τη νοιάζει η γνώµη των άλλων και οι επιταγές της κοινωνίας. Τα χρόνια περνούν… Οι ζωές όλων µοιάζουν να έχουν βρει τους ρυθµούς τους και ο καθένας ζει και πορεύεται σύµφωνα µε τις επιλογές του. Τι θα συµβεί όµως όταν η Ευγενία αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Θα καταφέρει να πείσει την κόρη της να την αφήσει να µπει στη ζωή της, µετά από δεκαπέντε χρόνια που ήταν µακριά της; Τι θα χρειαστεί να θυσιάσει αυτή τη φορά στο νέο κυνήγι της ευτυχίας; Ένα συγκλονιστικό µυθιστόρηµα που εστιάζει στη δύναµη της συγχώρεσης. Καθώς το παρελθόν συγκρούεται µε το παρόν, οι επιλογές τους αντικατοπτρίζονται στη ζωή της κόρης τους και των εαυτών τους, ρωτώντας τελικά: Μπορεί η αγάπη, αφού χαθεί, να ξαναζωντανέψει;

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Η μοίρα ενώνει τις ζωές των ανθρώπων. Ο Στέφανος, ο Εμμανουήλ, ο Βασίλης, ο Γιώργος και ο Ορέστης ενώθηκαν μέσα από την αγάπη και τη ζωή. Θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι όταν ο θάνατος μπει ανάμεσα τους; Η φιλία τους θα αντέξει όταν ξέρουν πως ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος; Θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία ή θα πνιγούν στους φόβους τους; ΕΡΩΤΑΣ, ΑΙΜΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ… Ένας εξ αυτών ας γίνει ο δικός σας δρόμος προς την ευτυχία…

ΟΡΓΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ

ΟΡΓΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ
Αριάδνη, Άγγελος, Γεράσιμος και Ζήσης: η μοίρα τούς ένωσε και τους έδεσε με τη δύναμη της φιλίας. Ελβίρα, η γυναίκα που έκανε το λάθος να ερωτευτεί έναν από αυτούς. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη μιας γυναίκας για το αντικείμενο του πόθου της; Μπορεί να θυσιάσει το μέλλον της και αυτό των γύρω της; Εκδίκηση, πάθος, έρωτας και φιλία, όλα θα δοκιμαστούν από τον χρόνο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ…

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ ΖΩΗΣ,2022

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ ΖΩΗΣ,2022
Πρόκειται για μια συλλογή με ρομαντικές ιστορίες. Στη σελίδα 52, θα βρείτε την δική μου ιστορία: της Φένιας, του Κωνσταντίνου και του Μάρκου. Ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την Φένια, η οποία προσπαθεί να αποφασίσει ποιος είναι ο άνδρας των ονείρων της; Άραγε θα κάνει την σωστή επιλογή; Θα είναι ευτυχισμένη;

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΧΝΗ, 2022

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΧΝΗ,  2022
Πρόκειται για μια συλλογή με θρίλερ ιστορίες. Στη σελίδα 40,θα βρείτε την δική μου ιστορία... Η Κυριακή είναι μια αξιαγάπητη γυναίκα, 70 χρονών που ζει φιλήσυχα με τον άνδρα της τα τελευταία 45 χρόνια, ταράσσει αυτή την ηρεμία διαπράτοντας δυο φόνους. Τι είναι αυτό που μπορεί να ώθησει την γυναίκα αυτή να διαπράξει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα; Θα σταματήσει εκεί;

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ : 2022

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ : 2022
Πρόκειται για μια συλλογή με χριατουγεννιάτικες ιστορίες. Στη σελίδα 58, θα βρείτε την δικη μου ιστορία, της Εβελίνας και του Eric! Δυο νέοι που γνωρίζονται μέσω διαδικτύου και ερωτεύονται. Πάρα τις αντιρρήσεις της οικογένειάς και των φίλων της φωτογράφου αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να τον επισκεφτεί στην Νέα Υόρκη γιατί πιστεύει ότι βρήκε τον άνδρα της ζωής της! Πόσο αληθινός μπορεί να είναι όμως ο έρωτας στο διαδίκτυο;

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΣ: 2023

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΣ: 2023
Πρόκειται για μια συλλογή με παιδικά παραμύθια. Στη θέση νούμερο 7, θα βρείτε την δική μου ιστορία. Πρόκειται για την Ασπρούλα, ένα παρεξηγημένο γατάκι που κάνεις δεν τη κάνει παρέα. Μια ιστορία που αναφέρεται στην δύναμη της προκατάληψης και διδάσκει τα παιδιά να μην κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ,  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023
Πρόκειται για μια συλλογή με αστυνομικές ιστορίες. Στη σελίδα 192,θα βρείτε την δική μου ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ελπίδα, η οποία τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της προσπαθεί ακόμη να ανακαλύψει το δολοφόνο. Ένα ταξίδι γεμάτο σεξ και βία,. Θα καταφέρει να βγει ζωντανή; μέσα απ' αυτό;