7.8.24

Η Γεωργία σας προτείνει... ΑΡΘΡΑ:2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

''Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας'' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τις Μαγικές Σβούρες στο Alex Cinema

 

Περιγραφή

Διάρκεια: 80'

Οι "Μαγικές Σβούρες", που φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια διαρκούς παρουσίας στο θέατρο για παιδιά και η "Melisma Events", παρουσιάζουν για τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι, σε μια μεγάλη βόλτα στα φεστιβάλ, σε όλη την Ελλάδα, ένα από τα πιο σημαντικά θεατρικά έργα διασκευασμένο για τα παιδιά.

Ξωτικά και άνθρωποι, μάστοροι νεράιδες και ένας γάιδαρος, μέσα από μαγικές μεταμορφώσεις, μπλέκονται σε ένα κεφάτο πολύχρωμο γαϊτανάκι και γίνονται μαλλιά κουβάρια με γέλια μέχρι δακρύων.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία - διασκευή για τα παιδιά: Δημήτρης Αδάμης
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά – Κοστούμια: Δόμνα Ζαφειροπούλου
Κίνηση: Έλενα Γεροδήμου
Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης
Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Κατασκευές σκηνικού: Νίκος Δεντάκης
Ειδικές Κατασκευές: Ιφιγένεια Κωφού
Επιμέλεια Κοστουμιών :Βάσια Τζοτζοπούλου -Passion Alley
Eπιμέλεια μακιγιάζ: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ360
Φωτογραφίες: Ιουλία Λαδογιάννη
Boηθοί σκηνοθέτη: Βασίλης Γροντής - Μαρίνα Παντελάκη

Η Αγγελική Λάμπρη στο ρόλο της Βασίλισσας των Ξωτικών Τιτάνιας, αφού σώθηκε από το μαγικό φίλτρο στο παρά 5!

Στο ρόλο του Μάστορα Πάτου ο Στέλιος Πετράκης

Μαζί τους στη σκηνή, με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Γιώργος Γκιόκας, Τάσος Ράπτης, Χαρά Νικολάου, Κατερίνα Περλιάνη, Άρης Καλαβρός, Αντώνης Καραθανασόπουλος

Άλεξ Cinema (θερινός)

Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη 235 Τηλέφωνο: 2299076034

ΆΛΕΞ CINEMA (ΘΕΡΙΝΟΣ)

Εισιτήρια

Κανονικό: 12€  
Προπώληση εως 16:00: 10€         
ΑμεΑ: 8€

 

''Άμλετ'' του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Θέατρο Φρύνιχος

 

Περιγραφή

Τον Άμλετ, το κορυφαίο έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, παρουσιάζει η 5η Εποχή το καλοκαίρι του 2024.  

Με τον Άμλετ, ο Σαίξπηρ καταθέτει στο παγκόσμιο θέατρο ένα έργο μνημειώδες που, αιώνες τώρα, έχει δημιουργήσει τη δική του μυθολογία. Μια κατάδυση στην ουσία του ανθρώπου και ταυτόχρονα ένα requiem στη σκοτεινή πλευρά του. Μέσα από τον Άμλετ, ο Σαίξπηρ μας περιγράφει την εποχή του, που είναι και δική μας εποχή. Ένα κείμενο υπερχρονικό και βαθιά πολιτικό.       

Ο Θέμης Μουμουλίδης, επιχειρεί μια σύγχρονη σκηνική ανάγνωση του έργου, με μια ομάδα σημαντικών ηθοποιών, με επικεφαλής τον Αναστάση Ροϊλό στον ρόλο του Άμλετ.

Με όχημα την μεγαλειώδη ποιητική μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά, η παράσταση παρακολουθεί το "γκρέμισμα" ενός κόσμου, ανίκανου να υπακούσει σε κανόνες και ηθική. Ένας κόσμος σκοτεινός, αδίστακτος, όπου η φιλία αλλά και οι σχέσεις αίματος δεν σημαίνουν τίποτε. Ένας "ετοιμόρροπος" κόσμος σκοπιμοτήτων και ιδιοτέλειας: η χώρα αυτή ονομάζεται Κτηνωδία. Ο Άμλετ γνωρίζει εξαρχής ότι αυτός ο κόσμος είναι σάπιος και πρέπει να καταστραφεί: καμιά χρήση του κόσμου δεν είναι καλή. Να βουλιάξει! Σε όλη τη διαδρομή του έργου, ο Άμλετ-Σαίξπηρ, με μοναδικό όπλο τη θεατρική μηχανή, δεν σταματά να αποκαλύπτει και να καταγγέλλει. Ο Σαίξπηρ αναθέτει στον Άμλετ να "στήσει" μια παράσταση μέσα στην παράσταση, ώστε θεατές και πρωταγωνιστές της τραγωδίας να μπορούν μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της σκηνής, να βιώσουν το μέγεθος της παρακμής, την οποία είναι νομοτελειακά αδύνατον να αποφύγεις. Γιατί ο κόσμος του υποδείγματος είναι ήδη νεκρός…            

Συντελεστές:
Μετάφραση: Γιώργος Χειμωνάς              
Επεξεργασία κειμένου- Σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης         
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος              
Σκηνικό: Μικαέλα Λιακατά       
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα      
Κινησιολογική επεξεργασία: Πατρίσια Απέργη
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος              
Σπαθογραφίες: Αναστάσης Ροϊλός        
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Λιαποπούλου     
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή              
Artwork: Θωμάς Παλυβός          

Παίζουν: Αναστάσης Ροϊλός, Ιωάννα ΠαππάΜιχάλης Συριόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Δόβρης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Τζένη Καζάκου, Άρης Νινίκας, Δημήτρης Αποστολόπουλος  

13 Αυγούστου 2024 - 13 Αυγούστου 2024

Εισιτήρια

Προσφορά για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων 15€ 

 

AkisK έκθεση Να ζωγραφίσουμε όλοι μαζί ζωντανά για την ειρήνη στον κόσμο

 

Περιγραφή

O AkisΚ (φοιτητής αρχιτεκτονικής, ζωγράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων) θα ζωγραφίσει ζωντανά, σε ένα έργο 6μ μήκους x 2μ ύψος, για την Ειρήνη στον κόσμο, εμπνευσμένος, από τα χρώματα και το μοναδικό φως του ιστορικού νησιού της Ύδρας.

Η εκδήλωση είναι συμβολικά αφιερωμένη στην Ειρήνη παγκοσμίως, στις δύσκολες και πολύ ταραγμένες μέρες που ζει ο πλανήτης μας, ειδικά σήμερα με 184 αιματηρούς πολέμους παγκοσμίως (σύμφωνα με το IISS).

Το έργο θα παραμείνει για τους επισκέπτες έξω από το ΓΑΚ/Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας μέχρι την 25.08.2024

Στο τέλος της εκδήλωσης το έργο θα διατεθεί προς πώληση σε ενδιαφερόμενους. Τα μισά από τα χρήματα της πώλησης από το έργο, θα δοθούν σαν δωρεά στο ΓΑΚ/Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας.

Οργάνωση Εκδήλωσης: Ντίνα Αδαμοπούλου, Ιστορικός- Αρχειονόμος
Επιμέλεια Εκδήλωσης: Γιώργος Μυλωνάς , Ιστορικός Τέχνης

ΓΑΚ/Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας

Ιστορικό Αρχείο Μουσείο Υδρας: 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 - 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ "Η ΖΩΗ ΜΙΑΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ"

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Περιγραφή

Ο δημιουργός Θανάσης Λάλας εκθέτει για πρώτη φορά στο ΓΑΚ/Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας 30 ζωγραφικά έργα που δημιουργήθηκαν σε 168 ώρες, ως ένα έργο!

Για τον Θανάση Λάλα και τη χαρά της φιλοξενίας των έργων του στο ΓΑΚ/ ΙΑΜΥ η ιστορικός-αρχειονόμος Ντίνα Αδαμοπούλου αναφέρει : Με τη διοργάνωση της έκθεσης του Θανάση Λάλα επιχειρούμε να ανοίξουμε μια πύλη προς το πολύπλευρο καλλιτεχνικό του σύμπαν προσπαθώντας να δημιουργήσουμε μια αρχική εισαγωγή στον κόσμο του, σε έναν κόσμο γεμάτο χρώμα, συναίσθημα και βαθιά νοήματα, καλώντας τον θεατή και αναγνώστη να ανακαλύψει και να εκτιμήσει τη μοναδικότητα του έργου του ξεχωριστού αυτού Έλληνα δημιουργού".

Ο ίδιος ο Θανάσης Λάλας αναφέρει ότι πρόκειται για έργα που αποδεικνύουν την ζωή που κρύβει μία απώλεια. Μια απώλεια που εξελίσσεται σε πένθος και εξωραΐζεται μέσω της δημιουργίας, του χρώματος και της φόρμας σε γιορτή. Η Ύδρα συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει, σχεδόν όλο τον Αύγουστο, στην πιο μεγάλης έντασης τουριστική περίοδο, συνεχίζει να είναι το Κέντρο Τέχνης, Έρευνας και Διανόησης.

Τα 30 αυτά έργα, ο Λάλας τα τοποθετεί στην "Art Brut" περίοδο του, επειδή δημιουργήθηκαν σε 168 ώρες, με σκοπό να ξεπεράσει ο ίδιος ο δημιουργός τους, την απώλεια του πατέρα. Ο μόνος λόγος δημιουργίας αυτών των έργων ήταν "... να κολυμπήσει η ψυχή μου σε πιο ήρεμα νερά και να συνεχίσω το ταξίδι μου, υπερβαίνοντας την ψυχική αναπηρία που προκαλεί ένας θάνατος, μια απώλεια τόσο καθοριστική για ψυχική ηρεμία". Τα 30 αυτά έργα, κρατήθηκαν 20 χρόνια στο σκοτάδι, μακριά από τα βλέμματα των πολλών. "Θεωρούσα ότι αυτά τα έργα ήταν μια προσωπική μου υπόθεση, μια άσκηση ψυχικής ισορροπίας, ένα μυστικό που είχε την δύναμη στέρεου θεμέλιου. Σε δυο τρεις ανθρώπους που τόλμησα να τα δείξω όλα αυτά τα χρόνια, άκουσα πολύ αντιφατικά πράγματα: "Σκίστα όλα, είναι άχρηστα"... "είναι για πέταμα"... "είναι όλα ένα έργο"... "δεν έχουν καμμιά σχέση με την υπόλοιπη δουλειά σου"... "σκουπίδια, χωρίς καμιά αξία"... και "δεν ξέρω γιατί, αλλά έχουν μια δύναμη που ξεβολεύει"... Ο Κώστας Τσόκλης ήταν ένας από τους ελάχιστους που έχουν δει αυτά τα έργα…Μου είχε πει θυμάμαι: "Μόνο δυο τρία αξίζουν τον κόπο τα υπόλοιπα σκίστα". Και αμέσως μετά με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: "Μη σκίσεις τίποτα, ίσως να κάνω λάθος. Ξέρεις για πόσα έργα μου, που έσκισα, έχω μετανιώσει;; Κάποια από αυτά που πέταξα, που έσκισα, σήμερα θεωρώ ότι ήταν αριστουργήματα..."

Έτσι κράτησα αυτά τα έργα, τα θωράκισα στο σκοτάδι και δε θα τα έβγαζα στο φως αν δεν είχε προηγηθεί την προηγούμενη χρονιά "Η Χρησιμότητα του Άχρηστου", ένα "Γράμμα στον Πατέρα μου". Ένα βιβλίο που έγραψα για να παρουσιάσω για πρώτη φορά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κτήματος Γεροβασιλείου στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης. Το εξέδωσα ειδικά για να το χαρίσω στους έγκλειστους ανήλικους των φυλακών της Αυλώνας!
Το βιβλίο αυτό με τίτλο: "Η χρησιμότητα του Άχρηστου" ("΄Ενα γράμμα στον πατέρα μου") είχε μια αναπάντεχη απήχηση στους αναγνώστες κι αυτή η αποδοχή μου έδωσε την δύναμη να εκθέσω κι αυτά τα 30 έργα που είναι η εικαστική προσέγγιση της ίδιας αγωνίας! Νοιώθω ότι τα έργα αυτά είναι η εικαστική έκφραση μιας απώλειας όπως καταγράφεται στο βιβλίο-γράμμα στον πατέρα μου"!

Εγκαίνια: 3 Αυγούστου στις 20:30

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

 

 

Lp Giobbi στο Bolivar

 

Περιγραφή

Η LP Giobbi είναι DJ, παραγωγός, πιανίστρια και ακτιβίστρια που εξελίσσεται ραγδαία, με πάνω από 150 εκατομμύρια streams και διακρίσεις όπως την Καλύτερη Παραγωγό της Χρονιάς από το DJ Mag και την Πρέσβειρα του Spotify EQUAL.
Από την εμφάνισή της στη σκηνή το 2018, έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το Coachella και το EDC, συνδυάζοντας DJ sets με πιάνο. Έχει υποστηρίξει καλλιτέχνες όπως ο Pete Tong, ο Fatboy Slim και ο Diplo, και έχει παίξει σε εμβληματικούς χώρους όπως το Red Rocks και το Fabric.

Μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού της, FEMME HOUSE, προωθεί τις γυναίκες και τους παραγωγούς με διευρυμένη ταυτότητα φύλου με εργαστήρια και υποτροφίες.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της, "Light Places," κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023, και ξεκίνησε την ετικέτα της, Yes Yes Yes, υπό την Defected Records. Επίσης, κυκλοφόρησε ένα remix στο πρώτο σόλο άλμπουμ του Jerry Garcia, προσθέτοντας στο εντυπωσιακό έργο της που περιλαμβάνει remixes για καλλιτέχνες όπως η Taylor Swift και ο Diplo.

Support από Steph b2b Rezo / Amazon X 

 Εισιτήρια

Μπύρα: 8€
Ποτό: 11€
Απλή φιάλη: 130€
Premium φιάλη από 160€

 

Εικαστικό αφιέρωμα στον Λόρδο Βύρωνα: "…Όπου μεγάλωσαν οι τέχνες του πολέμου και της ειρήνης…"

Περιγραφή

Το Μουσείο Φιλελληνισμού και το Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο του έτους "2024, Έτος Λόρδου Βύρωνα και Φιλελληνισμού", συνδιοργανώνουν μία σημαντική ομαδική έκθεση με τη συμμετοχή 50 σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών με τίτλο: "… Όπου μεγάλωσαν οι τέχνες του πολέμου και της ειρήνης…".

Η φετινή επέτειος των 200 χρόνων από τον θάνατο του Λόρδου Βύρωνα αποτελεί σημείο αναφοράς για 50 διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι τιμούν με έργα τους τον μεγάλο ρομαντικό ποιητή και Φιλέλληνα.

Το ιστορικό φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου θα φιλοξενεί για τους επόμενους μήνες, ένα πολυεπίπεδο εικαστικό αφιέρωμα στον Λόρδο Βύρωνα που ενθαρρύνει την εξερεύνηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του σε σχέση με τη φλογερή αγάπη του για την Ελλάδα και την ελευθερία.

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν:
Γιάννης Αδαμάκης, Αγγελική Αντωνέα, Λυδία Βενιέρη, Μαριλίτσα Βλαχάκη, Μαρίνα Βλαχάκη, Ανδρέας Γεωργιάδης, Μάρκος Γεωργιλάκης, Μαρία Γιαννακάκη, Στρατηγούλα Γιαννικοπούλου, Φανης Γουλής, Μαρία Διακοδημητρίου, Φραγκίσκος Δουκάκης, Αργυρώ Δρίβα, Σταμάτης Ζάννος, Νίκος Ζήβας, Γωγώ Ιερομονάχου, Αποστόλης Ιτσκούδης, Πωλίνα Κασιμάτη, Ανδρέας Κοντέλλης, Θέμης Κοντογούρης, Φίλιππος Κούτρικας, Νίκος Λεοντόπουλος, Βασίλης Λιαούρης, Μηνάς Μαυρικάκης, Μάνος Μπατζόλης, Ισμήνη Μπονάτσου, Ρούλη Μπούα, Γιάννης Μπρούζος, Ανδρέας Νικολάου, Μαίρη Νταγιαντά, Θόδωρος Παπαγιάννης, Χρίστος Παπαδάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Κώστας Παπατριανταφυλλόπουλος, Νίκος-Γιώργος Παπουτσίδης, Νίκος Περαντινός, Στέλιος Πετρουλάκης, Μιχάλης Σακαλής, Γιώργος Σαλταφέρος, Ιφιγένεια Σδούκου, Στέφανος Σουβατζόγλου, Βασίλης Σούλης, Κώστας Σπυριούνης, Μαρίνα Στελλάτου, Πραξιτέλης Τζανουλίνος, Νίκος Τριανταφύλλου, Κλαίρη Τσαλουχίδη-Χατζημηνά, Δήμος Φλέσσας, Μανώλης Χάρος.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα εκδοθεί δίγλωσσος κατάλογος και προγραμματίζονται παράλληλες δράσεις: εκπαιδευτικά προγράμματα, διαλέξεις, μουσικά αφιερώματα, θεατρικά αναλόγια, κ.α.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Αρχαιολόγος και Ιστορικός Τέχνης, Ίρις Κρητικού.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Βρετανικής Πρεσβείας.
Με την ευγενή χορηγία της Εταιρείας για τον Ελληνισμό και Φιλελληνισμό και του διεθνούς ομίλου EUROPEAN DYNAMICS.

Ανακοίνωση:
Την Παρασκευή 9 Αυγούστου το μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 - 19:00

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας

Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας
Η ήρεµη ζωή του Βύρωνα και της Ευγενίας θα διαταραχτεί από την αιφνίδια απόφασή της να εξαφανιστεί µέσα σε µια νύχτα, εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και το έξι µηνών βρέφος τους, αφήνοντας πίσω µόνο ένα σηµείωµα. Ένα φαινοµενικά αγαπηµένο ζευγάρι διαλύεται µέσα σε ένα βράδυ. Εκείνος, συντετριµµένος, θα µαζέψει τα κοµµάτια του, προσπαθώντας να µεγαλώσει σωστά την κόρη του και να γίνει για εκείνη πατέρας και µητέρα. Πάντα όµως θα τον πονάει η ανεξήγητη εγκατάλειψη της γυναίκας του. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στη συνέχεια θα τον κάνουν να πειστεί ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά µαζί της και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή της κόρης του. Στο µεταξύ, η Ευγενία ταξιδεύει στο εξωτερικό και επιλέγει να στήσει µια καινούργια ζωή από το µηδέν, σε µια νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον, παρόλο που ένα κοµµάτι της θα µείνει πίσω στην Ελλάδα, µαζί µε το παιδί της. Κάθε µέρα που βρισκόταν σ’ αυτόν τον γάµο ένιωθε όλο και πιο εγκλωβισµένη, όµως τώρα είναι αποφασισµένη να κυνηγήσει την προσωπική της ευτυχία και να βρει τον πραγµατικό εαυτό της, χωρίς να τη νοιάζει η γνώµη των άλλων και οι επιταγές της κοινωνίας. Τα χρόνια περνούν… Οι ζωές όλων µοιάζουν να έχουν βρει τους ρυθµούς τους και ο καθένας ζει και πορεύεται σύµφωνα µε τις επιλογές του. Τι θα συµβεί όµως όταν η Ευγενία αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Θα καταφέρει να πείσει την κόρη της να την αφήσει να µπει στη ζωή της, µετά από δεκαπέντε χρόνια που ήταν µακριά της; Τι θα χρειαστεί να θυσιάσει αυτή τη φορά στο νέο κυνήγι της ευτυχίας; Ένα συγκλονιστικό µυθιστόρηµα που εστιάζει στη δύναµη της συγχώρεσης. Καθώς το παρελθόν συγκρούεται µε το παρόν, οι επιλογές τους αντικατοπτρίζονται στη ζωή της κόρης τους και των εαυτών τους, ρωτώντας τελικά: Μπορεί η αγάπη, αφού χαθεί, να ξαναζωντανέψει;

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Η μοίρα ενώνει τις ζωές των ανθρώπων. Ο Στέφανος, ο Εμμανουήλ, ο Βασίλης, ο Γιώργος και ο Ορέστης ενώθηκαν μέσα από την αγάπη και τη ζωή. Θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι όταν ο θάνατος μπει ανάμεσα τους; Η φιλία τους θα αντέξει όταν ξέρουν πως ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος; Θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία ή θα πνιγούν στους φόβους τους; ΕΡΩΤΑΣ, ΑΙΜΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ… Ένας εξ αυτών ας γίνει ο δικός σας δρόμος προς την ευτυχία…

ΟΡΓΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ

ΟΡΓΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ
Αριάδνη, Άγγελος, Γεράσιμος και Ζήσης: η μοίρα τούς ένωσε και τους έδεσε με τη δύναμη της φιλίας. Ελβίρα, η γυναίκα που έκανε το λάθος να ερωτευτεί έναν από αυτούς. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη μιας γυναίκας για το αντικείμενο του πόθου της; Μπορεί να θυσιάσει το μέλλον της και αυτό των γύρω της; Εκδίκηση, πάθος, έρωτας και φιλία, όλα θα δοκιμαστούν από τον χρόνο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ…

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ ΖΩΗΣ,2022

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ ΖΩΗΣ,2022
Πρόκειται για μια συλλογή με ρομαντικές ιστορίες. Στη σελίδα 52, θα βρείτε την δική μου ιστορία: της Φένιας, του Κωνσταντίνου και του Μάρκου. Ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την Φένια, η οποία προσπαθεί να αποφασίσει ποιος είναι ο άνδρας των ονείρων της; Άραγε θα κάνει την σωστή επιλογή; Θα είναι ευτυχισμένη;

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΧΝΗ, 2022

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΧΝΗ,  2022
Πρόκειται για μια συλλογή με θρίλερ ιστορίες. Στη σελίδα 40,θα βρείτε την δική μου ιστορία... Η Κυριακή είναι μια αξιαγάπητη γυναίκα, 70 χρονών που ζει φιλήσυχα με τον άνδρα της τα τελευταία 45 χρόνια, ταράσσει αυτή την ηρεμία διαπράτοντας δυο φόνους. Τι είναι αυτό που μπορεί να ώθησει την γυναίκα αυτή να διαπράξει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα; Θα σταματήσει εκεί;

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ : 2022

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ : 2022
Πρόκειται για μια συλλογή με χριατουγεννιάτικες ιστορίες. Στη σελίδα 58, θα βρείτε την δικη μου ιστορία, της Εβελίνας και του Eric! Δυο νέοι που γνωρίζονται μέσω διαδικτύου και ερωτεύονται. Πάρα τις αντιρρήσεις της οικογένειάς και των φίλων της φωτογράφου αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να τον επισκεφτεί στην Νέα Υόρκη γιατί πιστεύει ότι βρήκε τον άνδρα της ζωής της! Πόσο αληθινός μπορεί να είναι όμως ο έρωτας στο διαδίκτυο;

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΣ: 2023

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΣ: 2023
Πρόκειται για μια συλλογή με παιδικά παραμύθια. Στη θέση νούμερο 7, θα βρείτε την δική μου ιστορία. Πρόκειται για την Ασπρούλα, ένα παρεξηγημένο γατάκι που κάνεις δεν τη κάνει παρέα. Μια ιστορία που αναφέρεται στην δύναμη της προκατάληψης και διδάσκει τα παιδιά να μην κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ,  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023
Πρόκειται για μια συλλογή με αστυνομικές ιστορίες. Στη σελίδα 192,θα βρείτε την δική μου ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ελπίδα, η οποία τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της προσπαθεί ακόμη να ανακαλύψει το δολοφόνο. Ένα ταξίδι γεμάτο σεξ και βία,. Θα καταφέρει να βγει ζωντανή; μέσα απ' αυτό;