8.6.24

Η Γεωργία σας προτείνει... ΑΡΘΡΑ: 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΟΥΝΙΟΥ


 Οι εκδηλώσεις αυτή της εβδομάδας:

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

Μάριος Φραγκούλης - Γιώτα Νέγκα "Της Αγάπης Παραμύθια" / 10 Ιουνίου 2024

 

Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα, δύο μεγάλες και αγαπημένες φωνές, συνεργάζονται πρώτη φορά μαζί για να ομορφύνουν τις νύχτες μας αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές συνοδευόμενοι στην σκηνή από δώδεκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, θα ερμηνεύσουν τόσο τραγούδια - σταθμούς από την δισκογραφία τους, όσο και κορυφαία τραγούδια μεγάλων συνθετών και ερμηνευτών που διάλεξαν με αγάπη και ενθουσιασμό.

Η Γιώτα Νέγκα, η δωρική και δυναμική ερμηνεύτρια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, μετράει 25 χρόνια στην ελληνική μουσική σκηνή με συναντήσεις με τεράστια ονόματα όπως η Μαρία Φαραντούρη, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ανάμεσα σε άλλους αλλά και δισκογραφικές συνεργασίες με σημαντικούς δημιουργούς όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Οδυσσέας Ιωάννου και άλλοι. 

Ο Μάριος Φραγκούλης, ένας καταξιωμένος ερμηνευτής με υψηλό καλλιτεχνικό ανάστημα έχει συμπράξει στην πολύχρονη πορεία του, με διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνες, με τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες ερμηνευτές, αλλά και με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall, στο Jazz at Lincoln Center, στο Carnegie Hall, στην Boston Pops, στο Θέατρο Τέχνης, στην Επίδαυρο, στο Ηρώδειο και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία.

Τους δύο αυτούς ξεχωριστούς ερμηνευτές θα τους συναντήσουμε πρώτη φορά μαζί στην σκηνή, αυτό το καλοκαίρι, με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, στις 10 Ιουνίου και θα τους απολαύσουμε σε μία μουσική σύμπραξη με τίτλο Της Αγάπης Παραμύθια, με τραγούδια – εκπλήξεις από το μουσικό θησαυρό της ελληνικής δισκογραφίας, όλα αγαπημένα και ξεχωριστά σαν τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού.

35€ Α Ζώνη
28€ Β Ζώνη
22€ Γ Ζώνη

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BIRD
Τα πρώτα εισιτήρια με 20€ σε όλες τις ζώνες!
(τα εισιτήρια early bird έχουν εξαντληθεί)

Προπώληση:
- online: www.ticketservices.gr
- τηλεφωνικά: 2107234567
- εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας 5% επί της τιμής του εισιτηρίου

 

Parkway Drive στο Floyd

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Οι Parkway Drive έρχονται στο Floyd, την Τρίτη 11 Ιουνίου!

Οι αγαπημένοι Αυστραλοί επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη, ακριβώς όπως η ιστορική εμφάνισή τους στο περσινό Release Athens, που ήδη μνημονεύεται ως κλασική! Η κορυφαία μπάντα του σύγχρονου metal συμπεριέλαβε την Αθήνα στην Ευρωπαϊκή περιοδεία της, όπου θα εμφανιστούν ως headliners σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, ανταποδίδοντας έμπρακτα την αγάπη του ελληνικού κοινού.

Δημιουργήθηκαν το 2003, στην Αυστραλία, και δεν άργησαν να καθιερωθούν ως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της metalcore σκηνής, με τον τρίτο τους δίσκο, "Deep Blue" (2010), να βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στους καλύτερους εκείνης της χρονιάς.

Η συνέχεια, γνωστή: Tα "Atlas" (2012), "Ire" (2015) και το καταπληκτικό "Reverence" (2018), τους μετέτρεψαν σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του σύγχρονου metal. To "Darker Still" (2022) είναι η συνέχεια ενός φοβερού σερί δίσκων και τραγούδια όπως τα "Wild Eyes", "The Void", "Prey", "Crushed", "Glitch", "Bottom Feeder" και "Idols and Anchors" τους διατηρούν στο θρόνο του σκληρού ήχου.

Σε μια πορεία που διαρκεί ήδη παραπάνω από είκοσι χρόνια, κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς μέσα από εξαιρετικά albums, σαν τα προαναφερθέντα, αλλά κυρίως μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, χάρις στις οποίες έκαναν την μετάβαση σε ένα νέο επίπεδο, αποτελώντας πλέον ένα πανίσχυρο headline όνομα στο απόγειό του. Η ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή o αεικίνητος Winston McCall και η παρέα του είναι κάτι πρέπει να ζήσεις για να το πιστέψεις, μια έκρηξη με οργιώδη riffs σε συνδυασμό με μελωδία και συναίσθημα, με τo pyro show να κόβει την ανάσα!

Η προπώληση ξεκινάει άμεσα προς 37€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους θα συνεχιστεί στα 40€. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 2117700000
Online more.com / floyd.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης.

 

 

Νατάσα Θεοδωρίδου Summer Tour 2024 στο Κατράκειο Θέατρο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου περιοδεύει και φέτος ανά την Ελλάδα. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση. 

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα τραγούδια, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να χαρίσει στο κοινό της νύχτες μαγικές.

Μαζί της η Αναστασία μία από τις ταχύτερα ανερχόμενες καλλιτέχνιδες της εποχής της. 

Πάροδος Ακροπόλεως Τηλέφωνο: 2104927467

Εισιτήρια: 20€

 

 

Anohni and the Johnsons στο Ηρώδειο

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, η ANOHNI παρουσιάζει μια σειρά από συναυλίες με τους Johnsons, μαζί με εννέα μουσικούς μεταξύ των οποίων οι Julia Kent (τσέλο), Maxim Moston (βιολί), Doug Wieselman (πολυοργανίστας), Gael Rakotondrabe (πιάνο), Leo Abrahams (κιθαρίστας) και Jimmy Hogarth (κιθαρίστας/παραγωγός). Ανταποκρινόμενη σε μια περίοδο αναταραχής, η ANOHNI θέτει την εξής πρόκληση: Ήρθε η ώρα να νιώσουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

Γεννημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεγαλωμένη στο Άμστερνταμ και την Καλιφόρνια, η ANOHNI μετακόμισε στη Νέα Υόρκη στα τέλη της εφηβείας της, όπου σχημάτισε το συγκρότημά της The Johnsons το 1998 και χάραξε μια μοναδική πορεία ως καλλιτέχνις με έμφαση σε ανιμιστικά και οικο-φεμινιστικά θέματα. Το μουσικό ταξίδι της ANOHNI κινείται μεταξύ πολλών ειδών – από electronic experimental μέχρι avant-classical, dance και soul. Καθιερώθηκε στη διεθνή μουσική σκηνή με το άλμπουμ I Am a Bird Now (2005), που κέρδισε το βρετανικό βραβείο Mercury. Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ The Crying Light (2009), Swanlights (2010) και τις live ηχογραφήσεις Cut the World (2012) και TURNING (2014). Το 2016, κυκλοφόρησε το έντονα πολιτικό ηλεκτρονικό άλμπουμ HOPELESSNESS, σε παραγωγή των Hudson Mohawke και Daniel Lopatin, που ξεχώρισε ως ένα από τα δέκα κορυφαία άλμπουμ της χρονιάς σύμφωνα με τους New York Times. Την ίδια χρονιά, ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού για την περιβαλλοντολογική ελεγεία "Manta Ray", που ακούστηκε στην ταινία Racing Extinction (σκην. Louie Psihoyos, 2015).

Με το έκτο στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο My Back Was A Bridge For You To Cross (2023), η ANOHNI εστιάζει και πάλι στις κοινωνικές κατασκευές, την πνευματικότητα και τη σχέση μας με τη "βιόσφαιρα". Ο δίσκος διακρίθηκε ως "άλμπουμ της χρονιάς" από το New Yorker.

Σε μια δύσκολη συνθήκη σαν τη σημερινή, η καλλιτέχνις αναδεικνύει τη σημασία του θάρρους, της ανθεκτικότητας, της ταπεινότητας και της ειλικρίνειας σε ένα περίπλοκο και μερικές φορές οδυνηρό τοπίο. "Για μένα, δεν υπάρχει ουράνια ανάπαυλα. Η δημιουργία είναι ένα φασματικό και θηλυκό συνεχές· ο άνθρωπος παραμένει αναπόσπαστο μέρος της Φύσης".

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου 2024.

Διονυσίου Αρεοπαγίτου/ 13 Ιουνίου 2024 -21:00

Κάτω Διάζωμα
VVIP: 170€
VIP: 150€
Ζώνη A: 130€
Ζώνη B: 100€
Ζώνη Γ: 80€

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 70€
Ζώνη E: 65€
Ζώνη ΣΤ: 53€
Ζώνη G: 40€

ΑμεΑ: 40€

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 40 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 40 ευρώ. Κρατήσεις στο tameia@greekfestival.gr και στο τηλέφωνο 210 4834 913, Δε-Πα 10:00 - 17:00.

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων
more.com
Τηλεφωνικά: 211 7700 000
Δίκτυο μεταπωλητών
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Κεντρικά Εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Λειτουργούν στην Πλατεία Συντάγματος
This is Athens - info point Δήμου Αθηναίων
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 16:00

Τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00 | Τηλ: +30 2118008181

 

 

Κ. Βήτα: Καλοκαίρι 2024 / ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ - LIVE

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Κωνσταντίνος Βήτα αυτό το καλοκαίρι έρχεται κοντά μας παρουσιάζοντας καινούργια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη του την δισκογραφία. Τα ηλεκτρονικά του τοπία γεμάτα από house, ντίσκο και τριπ χοπ γίνονται οι δρόμοι που διατρέχουν τα τραγούδια του.

Μετά από μία περίοδο όπου αφιέρωσε χρόνο για την συναυλία των Στέρεο Νόβα το καλοκαίρι του 2023 και το μάξι σίνγκλ "Ίριδα", επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και καινούργια τραγούδια. Ένα άλμπουμ που υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή και σκεπτικισμό. Ο Κ.Βήτα προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Τη σύγχρονη ζωή όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα και άλλες φορές για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

Ο Κωνσταντίνος Βήτα προσκαλεί το κοινό του και μέσα από την μουσική του δείχνει να μην εφησυχάζει ποτέ… παρά τα τραγούδια αγάπης που χάνονται. Από τα σχέδια που αλλάζουν γρήγορα γύρω μας παρά την απουσία των άνετων λύσεων, έρχεται αισιόδοξος μέσα από τον δικό του, μοναδικό τρόπο έκφρασης.

Συμπαραγωγή: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Menta Art Events

Συντελεστές:
Βάϊος Μαχμουντές συνθεσάιζερ
Βαγγέλης Μπαλιούσης ηλεκτρονικό ντραμ σετ
Γιάννης Λαμπρόπουλος επιμέλεια ήχου και διαχείριση Hardware συστημάτων.
Φίλιππος Τρέπας Φωτισμοί

Οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου κάθε καλοκαίρι γίνονται στο γρασίδι. Οι θεατές μπορούν να φέρουν μαζί τους μαξιλάρια ή ριχτάρια

ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη Τηλέφωνο: 2107282333

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: €15

Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο / 15 Ιουνίου 2024 - 18 Ιουνίου 2024

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της στο περσινό μας πρόγραμμα, η bijoux de kant του Γιάννη Σκουρλέτη επανέρχεται με τα Τραγούδια του ελληνικού λαού – Drag ορατόριο, μια παράσταση ρηξικέλευθη, μια τολμηρή ανάγνωση, που από την κριτική χαρακτηρίστηκε "ένα άλμα στον χρόνο, τον τόπο και το φύλο" (Lifo), και θεωρήθηκε πως γέννησε "μία νέα καλλιτεχνική φόρμα που μετακινείται από τα αυστηρά στεγανά της εθνικότητας της τέχνης" (Η Αυγή).

Η παράσταση αντλεί έμπνευση από τον σπουδαίο Μικρασιάτη συνθέτη, μαέστρο και πιανίστα Γιάννη Κωνσταντινίδη (1903-1984). Έχοντας διαπρέψει στον χώρο του ελαφρού τραγουδιού ("Ξύπνα αγάπη μου", "Θα ξανάρθεις", "Τα νέα της Αλεξάνδρας", "Πόσο λυπάμαι" κ.ά.) με το ψευδώνυμο Κώστας Γιαννίδης, με τον κύκλο Είκοσι τραγούδια του ελληνικού λαού ο Κωνσταντινίδης δημιούργησε ένα υπερκείμενο, μια μουσική σύνθεση αντίστοιχη της δισυπόστατης καλλιτεχνικής του πορείας.

Με αφετηρία τον γοητευτικό αυτό κύκλο τραγουδιών και τα κείμενα του καλλιτέχνη και ερευνητή Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, η drag βαρύτονος Νίνα Νάη, η περφόρμερ Daglara και ο πιανίστας Γιώργος Ζιάβρας αφηγούνται εκ βαθέων μια ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για ελληνικό horror show. Μέσα σ’ ένα αλλόκοτο τοπίο, σχεδιασμένο από τον σκηνογράφο Κωνσταντίνο Σκουρλέτη, μιλούν για το ανοιχτό τραύμα της πατριαρχίας και την παρέκκλιση. Αφηγούνται μια άλλη, αθέατη πολλές φορές Ελλάδα. Είδωλα ενός καλά κρυμμένου προσωπικού βιώματος, εξιστορούν τα πάθη της ετερότητας σ’ έναν δυστοπικό κόσμο.

Συντελεστές:
Σύλληψη – Σκηνοθεσία Γιάννης Σκουρλέτης
Μουσική Γιάννης Κωνσταντινίδης / Κώστας Γιαννίδης
Σκηνικά Κωνσταντίνος Σκουρλέτης
Κοστούμια Daglara
Φωτισμοί bijoux de kant
Κείμενο – Μετάφραση Αλέξανδρος Παπαδόπουλος
Δραματολόγος – Καλλιτεχνικός συντονισμός Γιώργος Παπαδάκης
Ερμηνεύουν Νίνα Νάη (βαρύτονος in drag), Γιώργος Ζιάβρας (πιάνο), Daglara (περφόρμερ)
Οργάνωση παραγωγής Ασημένια Ευθυμίου
Εκτέλεση παραγωγής bijoux de kant

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου 2024.

Εισιτήρια

Από 5€

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων:
Δίκτυο: more.com
Τηλεφωνικά: 211 7700 000
Δίκτυο μεταπωλητών
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Κεντρικά Εκδοτήρια Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Λειτουργούν στην Πλατεία Συντάγματος
This is Athens - info point Δήμου Αθηναίων
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 16:00

Τηλεφωνικό κέντρο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00 | Τηλ: +30 2118008181 

 

Θοδωρής Μαραντίνης: Πάρτυ στον Κήπο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της πόλης, επέλεξε ο Θοδωρής Μαραντίνης για να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του. Ένα ξεχωριστό live, ένα πραγματικό πάρτυ γεμάτο αγαπημένους φίλους, καλεσμένους αλλά και μεγάλες εκπλήξεις. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία του Θοδωρή Μαραντίνη, η ενέργεια και η επικοινωνιακή δυναμική του που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει ως performer για πάνω από δύο δεκαετίες, θα γεμίσουν τη σκηνή του Κήπου και θα μας παρασύρουν όλους σε έναν ατελείωτο… Χορό!

Σε αυτό το διαφορετικό πάρτι γενεθλίων όλοι είναι ευπρόσδεκτοι: μικροί και μεγάλοι, φίλοι διαχρονικοί αλλά και καινούργιοι, όλοι όσοι θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή, να ξαπλώσουν στο γκαζόν και να απολαύσουν αγαπημένα τραγούδια, να χορέψουν αγκαλιασμένοι, να χοροπηδήσουν ρυθμικά και να φωνάξουν δυνατά όλοι μαζί την γνωστή "κραυγή ελευθερίας" που για πάνω από 24 χρόνια ο Θοδωρής Μαραντίνης μοιράζεται με το κοινό του!

ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη Τηλέφωνο: 2107282333

Εισιτήρια

Γενική Είσοδος: €15

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας

Πρόσεξε τι θα θυσιάσεις στο κυνήγι της ευτυχίας
Η ήρεµη ζωή του Βύρωνα και της Ευγενίας θα διαταραχτεί από την αιφνίδια απόφασή της να εξαφανιστεί µέσα σε µια νύχτα, εγκαταλείποντας τον σύζυγό της και το έξι µηνών βρέφος τους, αφήνοντας πίσω µόνο ένα σηµείωµα. Ένα φαινοµενικά αγαπηµένο ζευγάρι διαλύεται µέσα σε ένα βράδυ. Εκείνος, συντετριµµένος, θα µαζέψει τα κοµµάτια του, προσπαθώντας να µεγαλώσει σωστά την κόρη του και να γίνει για εκείνη πατέρας και µητέρα. Πάντα όµως θα τον πονάει η ανεξήγητη εγκατάλειψη της γυναίκας του. Οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στη συνέχεια θα τον κάνουν να πειστεί ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά µαζί της και να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανατροφή της κόρης του. Στο µεταξύ, η Ευγενία ταξιδεύει στο εξωτερικό και επιλέγει να στήσει µια καινούργια ζωή από το µηδέν, σε µια νέα χώρα κι ένα νέο περιβάλλον, παρόλο που ένα κοµµάτι της θα µείνει πίσω στην Ελλάδα, µαζί µε το παιδί της. Κάθε µέρα που βρισκόταν σ’ αυτόν τον γάµο ένιωθε όλο και πιο εγκλωβισµένη, όµως τώρα είναι αποφασισµένη να κυνηγήσει την προσωπική της ευτυχία και να βρει τον πραγµατικό εαυτό της, χωρίς να τη νοιάζει η γνώµη των άλλων και οι επιταγές της κοινωνίας. Τα χρόνια περνούν… Οι ζωές όλων µοιάζουν να έχουν βρει τους ρυθµούς τους και ο καθένας ζει και πορεύεται σύµφωνα µε τις επιλογές του. Τι θα συµβεί όµως όταν η Ευγενία αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Θα καταφέρει να πείσει την κόρη της να την αφήσει να µπει στη ζωή της, µετά από δεκαπέντε χρόνια που ήταν µακριά της; Τι θα χρειαστεί να θυσιάσει αυτή τη φορά στο νέο κυνήγι της ευτυχίας; Ένα συγκλονιστικό µυθιστόρηµα που εστιάζει στη δύναµη της συγχώρεσης. Καθώς το παρελθόν συγκρούεται µε το παρόν, οι επιλογές τους αντικατοπτρίζονται στη ζωή της κόρης τους και των εαυτών τους, ρωτώντας τελικά: Μπορεί η αγάπη, αφού χαθεί, να ξαναζωντανέψει;

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Η μοίρα ενώνει τις ζωές των ανθρώπων. Ο Στέφανος, ο Εμμανουήλ, ο Βασίλης, ο Γιώργος και ο Ορέστης ενώθηκαν μέσα από την αγάπη και τη ζωή. Θα καταφέρουν να μείνουν ενωμένοι όταν ο θάνατος μπει ανάμεσα τους; Η φιλία τους θα αντέξει όταν ξέρουν πως ένας από αυτούς είναι ο δολοφόνος; Θα καταφέρουν να βρουν την ευτυχία ή θα πνιγούν στους φόβους τους; ΕΡΩΤΑΣ, ΑΙΜΑ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑΣ… Ένας εξ αυτών ας γίνει ο δικός σας δρόμος προς την ευτυχία…

ΟΡΓΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ

ΟΡΓΗ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ
Αριάδνη, Άγγελος, Γεράσιμος και Ζήσης: η μοίρα τούς ένωσε και τους έδεσε με τη δύναμη της φιλίας. Ελβίρα, η γυναίκα που έκανε το λάθος να ερωτευτεί έναν από αυτούς. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη μιας γυναίκας για το αντικείμενο του πόθου της; Μπορεί να θυσιάσει το μέλλον της και αυτό των γύρω της; Εκδίκηση, πάθος, έρωτας και φιλία, όλα θα δοκιμαστούν από τον χρόνο. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ…

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ ΖΩΗΣ,2022

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΕΣ ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ ΖΩΗΣ,2022
Πρόκειται για μια συλλογή με ρομαντικές ιστορίες. Στη σελίδα 52, θα βρείτε την δική μου ιστορία: της Φένιας, του Κωνσταντίνου και του Μάρκου. Ένα ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την Φένια, η οποία προσπαθεί να αποφασίσει ποιος είναι ο άνδρας των ονείρων της; Άραγε θα κάνει την σωστή επιλογή; Θα είναι ευτυχισμένη;

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΧΝΗ, 2022

ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΙΧΝΗ,  2022
Πρόκειται για μια συλλογή με θρίλερ ιστορίες. Στη σελίδα 40,θα βρείτε την δική μου ιστορία... Η Κυριακή είναι μια αξιαγάπητη γυναίκα, 70 χρονών που ζει φιλήσυχα με τον άνδρα της τα τελευταία 45 χρόνια, ταράσσει αυτή την ηρεμία διαπράτοντας δυο φόνους. Τι είναι αυτό που μπορεί να ώθησει την γυναίκα αυτή να διαπράξει αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα; Θα σταματήσει εκεί;

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ : 2022

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ : 2022
Πρόκειται για μια συλλογή με χριατουγεννιάτικες ιστορίες. Στη σελίδα 58, θα βρείτε την δικη μου ιστορία, της Εβελίνας και του Eric! Δυο νέοι που γνωρίζονται μέσω διαδικτύου και ερωτεύονται. Πάρα τις αντιρρήσεις της οικογένειάς και των φίλων της φωτογράφου αποφασίζει να τα παρατήσει όλα και να τον επισκεφτεί στην Νέα Υόρκη γιατί πιστεύει ότι βρήκε τον άνδρα της ζωής της! Πόσο αληθινός μπορεί να είναι όμως ο έρωτας στο διαδίκτυο;

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΣ: 2023

ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΑΡΤΙΟΣ: 2023
Πρόκειται για μια συλλογή με παιδικά παραμύθια. Στη θέση νούμερο 7, θα βρείτε την δική μου ιστορία. Πρόκειται για την Ασπρούλα, ένα παρεξηγημένο γατάκι που κάνεις δεν τη κάνει παρέα. Μια ιστορία που αναφέρεται στην δύναμη της προκατάληψης και διδάσκει τα παιδιά να μην κρίνουν από την εξωτερική εμφάνιση.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ,  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023
Πρόκειται για μια συλλογή με αστυνομικές ιστορίες. Στη σελίδα 192,θα βρείτε την δική μου ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ελπίδα, η οποία τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της προσπαθεί ακόμη να ανακαλύψει το δολοφόνο. Ένα ταξίδι γεμάτο σεξ και βία,. Θα καταφέρει να βγει ζωντανή; μέσα απ' αυτό;